ATT LÄRA MED HJÄRTAT

I denna bok visar Sanna Nova Emilia en väg mot ett mer självmedvetet och medmänskligt samhälle, där den framtid vi önskar skapa för våra barn ligger närmre än vi hittills vågat tro. Inom var och en av oss. Genom att vi som vuxna tar ökat ansvar för våra egna känslor och behov gör vi det samtidigt möjligt för oss att se och förstå våra barns känslor och behov.

Boken för oss närmare svaren på hur vi kan bidra till att våra barn:

  • Får möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella behov, förutsättningar, talanger och förmågor, oavsett vilka dessa är.
  • Får möjlighet att behålla och utveckla sitt självledarskap, sin inre ledning, motivation och drivkraft.
  • Utvecklas till trygga, självmedvetna individer med insikt om såväl sitt eget som andras värde.
  • Får möjlighet att behålla och utveckla sitt fria, kreativa tänkande.

Sanna Nova Emilia - Sanningens Trädgård

I videoklippet läser Sanna Nova Emilia inledningen ur boken ”Att lära med hjärtat”

Med förord av Lou Rossling!

Lou är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och en mycket omtyckt pedagog som inte lämnar någon oberörd!

Lou Rossling

Utdrag ur Lou’s förord

”I Sannas varma bok får vi flera verktyg , de vi så väl behöver nu i denna övergångstid i historien, där hjärta och hjärna får alltmer likvärdigt utrymme i vår utveckling som människor. Vid dessa övergångar är det alltid skönt att hålla någon i handen och denna bok är en sådan hjälpande hand med både vetenskapliga/teoretiska och konkreta/praktiska råd och möjligheter för att våga förändringens promenad mot den barnavärld vi alla skulle önska oss, inte minst när vi själva var små.

Om jag skulle rubricera boken du håller i din hand så skulle jag kalla den för ”Vishetens bok”. Att lotsa nästa generation är en gudagåva, en möjlighet att omskapa den värld vi vill leva i. Och förändringen börjar med oss själva.”

omslag-almh

Beställ boken
Läs smakprov

SAGT OM BOKEN

”Konsekvenserna av boken är oöverblickbara. I som till dessa sidor inträder, låten det förgångna fara! Den som läst endast några sidor har redan förändrats och kan aldrig bli densamme igen. Påverkansfaktorn och uppfordransgraden i boken är mycket hög – lyckligtvis. Detta inger stort hopp för alla som söker förklaringar, lösningar och svar.

”Att lära med hjärtat – när kunskap och värde blir ett” vänder sig enligt min bedömning inte endast till föräldrar och pedagoger. Fastmer berör den oss alla med sina otaliga facetter. Jag har därför fog för att påstå att den kommer att bidra till konstruktiva lösningar, utveckling och samhällsdebatten under mycket lång tid!”

– Marina Bortas – Leg. Psykolog och f d Skolpsykolog

Interjuv - Att lära med hjärtat

FÖRELÄSNINGAR & UTBILDNINGAR

Sanna Nova Emilia - Barnens Vädjan

Sanna Nova Emilia är en uppskattad föreläsare både i Sverige, Finland och Norge. I sina scenframträdanden ger hon liv åt människans inre dimensioner. Åt perspektiv som vi inte alltid lyckas omfatta med ord men som för många ändå är högst verkliga. Perspektiv som både för oss närmare oss själva och varandra.

Med kärleken som väg och mål tar Sanna sina åhörare på en resa genom känslornas riken, in i den mänskliga kärnans mest ömtåliga inre – där vi utan skydd och försvar inser att vi är exakt lika sårbara och exakt lika storslagna.

Med nästan 20 års erfarenhet som inspiratör för människor i personlig utveckling och mot bakgrund av sin egen personliga resa tar hon dig med på ett känsloäventyr som – om du vill – kan föra dig närmare ditt eget hjärta och ett liv fyllt av mer kärlek och glädje.

Kontakta mig

Anlita Sanna som föreläsare eller utbildare

Behöver er organisation, skola eller företag lite ny inspiration i ert dagliga arbete? Behöver ni hjälp med att förbättra er kommunikation? Behöver ni stärka relationerna och samarbetsförmågan i ert arbetslag? Eller behöver ni kort och gott bara en rejäl powerboost för att fylla på er själva med förnyad energi? Varmt välkomna att höra av er för ett skräddarsytt förslag för just era behov!

Kontakta mig