Loading...

OM MIG

Jag har hållit kurser och workshops för människor i utveckling i snart 20 år. Det finns ingenting som ger mig så mycket glädje som att få vara delaktig i människors resa närmare sig själva, sin egen kraft och sanning. Det finns ingenting som berör mitt hjärta så starkt och fyller mig med så mycket vördnad och tacksamhet som att få se en annan människa hitta hem.

Allt jag förmedlar – i mina texter, böcker och scenframträdanden – är fött ur en längtan att få levandegöra människans inre, nå än djupare in i vår mänskliga existens och i upplevelsen av att vara människa. Efter att få öppna dörrar och bygga broar mot en plats där vi alla får möjlighet att leva lika fria som vi föddes. Som sanna skapare av vårt eget personliga universum.

Genom att göra mig själv så fri jag bara vågar och kan så hoppas jag kunna inspirera fler människor till samma sak. Till att leva så fria som möjligt. Fria att älska. Fria att känna. Fria att skratta och gråta. Fria att lyckas och misslyckas. Fria att vara dem vi är just för stunden. Att våga uttrycka oss själva utan rädslan att bli dömd. Fria att verkligen LEVA!

Detta är mitt kall. Att hjälpa och inspirera människor till att verkligen känna sig levande medan de lever. TACK för att just DU är här!

”Don´t die with your music still inside you.” – Dr Wayne Dyer (1940-2015)

Boken Bara ett andetag bort – Boken om mitt osynliga barn är boken om dottern jag förlorade och det nya liv jag vann, om hjärtat som brast och om all den nya kärlek som gjordes möjlig.

Boken Att lära med Hjärtat – När kunskap och värde blir ett är en bok med målet att skapa mer känslomässig medvetenhet, både för oss själva men inte minst för våra älskade barn

Men en lekfull blandning av konstformer – av poesi, musik, bild och drama – bjuder mina föreläsningar och föreställningar deltagaren på ett hjärtats känsloäventyr. Som ren underhållning, stärkande igenkänning, nya livsperspektiv eller som möjlighet till en mer transformerande och självläkande upplevelse.

Inom kort kommer mer information om mina kommande föreläsningsshower – här på min nya hemsida.

Inom kort kommer mer information om mina kommande utbildningar och inspirationskvällar här på min nya hemsida.
Just nu med sort fokus på att stärka kvinnors självvärde och självkänsla! Anmäl dig till inspirationsbrevet så att du är säker på att inte missa när vi drar igång!

Jag erbjuder vägledande samtal och Hypnosocahing på min praktik i Hudiksvall. Mitt mål i det arbetet är att ge aktivt stöd med varaktiga resultat för varje människa som önskar befria sig ifrån sina ofrivilliga programmeringar och leva mer sanna emot sig själva.

Läs mer här! 

PsyDance – Free your Body and Mind är ett helt nytt och unikt träningskoncept för att boosta både kropp och själ med massor av härlig sprudlande livsglädje och livsenergi!

I Psydancekonceptet som träningsform så är din stärkta kropp bara en bonus. Vi jobbar än mer med att stärka din egen självbild och höja din vibrationsnivå till att vara en klar kanal för din inneboende kreativitet, livsglädje och livsenergi! Detta gör vi genom att stärka och balansera fyra avgörande områden hos människan. Fyra avgörande delar av samma helhet.

Vi arbetar med:

  • Känslokroppen

  • Den mentala kroppen

  • Energikroppen/Ljuskroppen

  • Den fysiska kroppen

Snart drar jag igång i PsyDance Hudiksvall! Stay tuned eller anmäl dig till informationsbrevet för att få vidare info!

Kontakta mig

Anlita mig som föreläsare?

Behöver er organisation lite ny inspiration eller en powerboost med förnyad energi? Behöver ni hjälp med att förbättra er kommunikation, stärka relationerna och samarbetsförmågan? Hör av er för ett skräddarsytt förslag för just era behov!

Kontakta mig

FRÅN MIN BLOGG

FÖRVÄNTA DIG MIRAKEL!

MIN TELEPATISKE SON När min son var 7 år ville han att jag skulle låta honom gå till lekparken för första gången helt själv. Han fick en klocka på armen som skulle ringa en timme senare när han skulle hem igen. När han försvann iväg så började katastroftankarna [...]

HYPNOSCOACH – WITH LICENCE TO CHANGE!

BOKA HÄR! 1,5 timme - Hypnos + vägledande coachsamtal: 800 kronor 1 timme: 650 kronor. Vid första tillfället rekommenderas 1,5 timmes konsultation. VARFÖR HYPNOS? Hypnos är ett effektivt verktyg för att komma åt och förändra undermedvetna präglingar som på olika [...]

OM ATT ODLA KÄNSLOMÄSSIG MEDVETENHET

Här läser jag den inledande texten till min bok Att lära med Hjärtat - När kunskap och värde blir ett. Stycket "Framtidens trädgård - Om att odla känslomässig medvetenhet". Du kan läsa hela texten här nedan. För ett längre smakprov ur boken läs här! För att beställa boken gå - [...]

DIPLOMERAD HYPNOSCOACH – WITH LICENCE TO CHANGE! 

LÄS MER OCH BOKA HÄR

Det största du kan göra för dina medmänniskor är att älska dig själv!