Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

För kvinnor som längtar efter att känna sig mer levande!

Vem är du när du lever dig själv fullt ut? Vem är du när du är helt sann emot dig själv? Vem är du när du står i din fulla kraft utan skam och utan skuld? När du strålar i ditt klaraste ljus och vågar vara den du är utan rädslan att bli dömd? Vem är du när du älskar dig själv villkorslöst?

I denna heldagsworkshop för enbart kvinnor får du aktiva redskap för att bli vän med dig själv och växa i din självkänsla och självkärlek. Du får stöd i att hela din relation såväl till dig själv som till din omgivning och återknyta kontakten med den gränslösa kraft som är du! Du får hjälp att släppa gamla programmeringar, omedvetna mönster och tvivel som inte längre gynnar dig så du mer aktivt och medvetet kan börja skapa ditt liv så som du själv önskar.

DELAR UR WORKSHOPEN:

– Vägen från självtvivel till självkärlek.
– Bli medveten om och ta hand om det sårade barnets omedvetna präglingar.
– Bli fri från medberoende.
– Hypnos – att samarbeta med det undermedvetna
– Energikunskap – Attraktionslagen.
– Att leva i samklang med din själ.
– Att ta kontrollen över dina egna tankar och känslor och bli en aktiv skapare av ditt liv.

INGREDIENSER:
Prat, diskussioner, energiövningar, frigörande dans, mental träning/hypons, känslomässig läkning av den feminina energin, systerskap!

NÄRINGSDEKLARATION PER HELDAG:
Ditt välmående och ditt liv i fokus!……….. 100 %

PLATS:
Wokshopen hålls på den vackra Kuggaviksgården i Åsa, precis intill stranden och havet.
Priset inkluderar lunch, samt för och eftermiddagsfika. Meddela specialkost vid bokning!

PRIS:

För dig som bokar senast 26 april: 1450 kronor
Därefter: 1650 kronor.

BOKNING:

Betala och reservera din plats här! 

Varmt välkommen till en livstransformerande workshop som kommer att föra dig närmare Ditt sanna kraftfulla jag!

 

UPPLEVELSER FRÅN TIDIGARE DELTAGARE:

Tack för en otrolig dag! Så mycket den gav mig att bara vara med likasinnade och att få ta del av det du kan och det sättet du förmedlar på eller lär ut! Ja det finns inga ord just nu vad jag känner! Tacksamhet! Kram!

– Carina Eriksson

Sanna, vilken fantastiskt vacker människa du är på alla sätt och vi som hjälper människor att koma i kontakt med sin självkärlek och visar vägen att leva i samklang med vår själ och vara med levande. Tack igen Sanna! 

– Annika Foley

Sanna leder gruppen med varsam hand till nya insikter om ogynnsamma tankemönster och hjälper deltagarna i gruppen att börja släppa taget om dessa genom starka, praktiska övningar som synliggör och dessutom leder fram till att man börjar se på sig själv på ett nytt, mer positivt sätt. Jag fick inspiration och energi att våga ta mer plats och att inte längre be om ursäkt för min existens. Jag insåg att grunden till allt är att bli sin egen bästa kompis och att behandla sig själv med samma respekt som jag behandlar mina medmänniskor. Att jag är värd att älskas precis som jag är oberoende av mina prestationer. Att jag måste våga prova och utforska för att utvecklas. Jag kan varmt rekommendera Sannas workshop om du känner att något håller dig tillbaka, om du vill ha mer kärlek, glädje och energi i ditt liv! Allt börjar med dig själv!

– Anna-Lena Fredriksson

Tack för en fantastiskt utvecklande dag! Trots bedövande trötthet efter dagen, känns hjärtat lättat! Kan jag säga att under de kraftfulla meditationerna kunde jag känna hur självkänslan stärktes och jag fick till mig bilder av hur jag ska gå vidare. 

– Anki Eliason

 

Kommentarer

Kommentarer